Vinkkejä, ideoita ja ohjeita inspiraatioksi häiden suunnitteluun!

  

Juomamenu punaisesta kartongista ja ivoryn värisestä hennosti kuvioidusta paperista

Ohjelma- ja menukolmiot on tehty viininpunaisesta paksusta hieman kuvioidusta kartongista ja sen päälle kaksipuoleisella teipillä kiinnitetystä kuvioidusta ivoryn värisestä paperista. Kolmion keskellä "sisäpuolella" on satiininauha varmistamassa, että kolmio pysyy pystyssä. Satiininauhan saa asetettua tekemällä pienet viillot kartonkiin ja vetämällä niiden läpi pätkän satiininauhaa ennen päällä olevan paperin kiinnittämistä

 

Ohjelma ja pöytäkoristeita

Paikkakortit on leikattu viininpunaisesta kevyesti kuvioidusta kartongista ja alakulmaan on kohokuvioitu pieniä sydämiä, nimet paikkakortteihin on tulostettu.

 

Kankaiset lautasliinat

Lautasliinat on ommeltu viininpunaisesta puuvillakankaasta ja käytännöllisyyden lisäämiseksi niiden sisäpuolella on lisäksi paperinen lautasliina. Lautasliinarenkaat on teetetty, mutta yksinkertaiset ja siistit lautasliinarenkaat voisi saada aikaan jo kietomalla satiininauhaa tai organzanauhaa lautasliinan ympärille.

 

Menu

Menu on kirjoitettu ohuehkolle puunpalaselle, hyvä idea voisi olla esimerkiksi polttaa tekstit puuhun siihen suunnitellulla laitteella.

 

Koristeita

Sellofaanilla ja vedellä saa aikaan varsin näyttäviä asetelmia helposti ja yksinkertaisesti.

 

Kakunkoriste ja kakkujen aluset

 

Hääkakut

Hyvä ja yksinkertainen idea kakkujen alusiksi ovat eri korkuiset puupöllit ja

  kakut aseteltuna niiden päälle kauniilla lautasilla.

 

Baari

 

Juomat

 

Kampaus

Tiara tai huntu eivät ole morsiamen ainoat vaihtoehdot hiusten koristelussa. Kauniit kammat tai pinnit ovat myös hurmaavia.

 

Hääkimppu ruusuista ja kielonlehdistä

Morsiuskimpussa on tummanpunaisia ruusuja, joita kehystävät kielonlehdet. Kimpun kahva on tehty suklaanruskeasta satiininauhasta.

 

Sulhasen viehe ruususta ja kielonlehdistä

Sulhasen vieheessä on yksi tummanpunainen ruusu ja kaksi kielonlehteä. Viehe on koottu vieheneulan ympärille ja koristeltu samalla suklaanruskealla satiininauhalla kuin morsiuskimppukin.